MIC MENGEŠ d.o.o., Levčeva 16, 1234 Mengeš

 tel +386 (0)1 729 13 82            GSM +386 (0)41 769 544            E-MAIL  nikola.krstic@micmenges.com

 

 

Elektronske novice št. 17

18.5.2015

 

 

OGLAŠEVALNA AKCIJA ZA BIO-KROM

 

Spoštovani, spoštovana!

 

Skupaj z proizvajalcem Pharma Nord smo se dogovorili, da to pomlad organiziramo oglaševalno akcijo tudi za Bio-Krom. Učinkovina  v tem prehranskem dopolnilu je kvasna biomasa, ki po potrjenih podatkih iz EFSA (European food safety agency) omogoča 10x večjo vsrkljivost kroma.

 

Prav tako je EFSA decembra lani objavila, da krom prispeva k vzdrževanju normalne ravni glukoze v krvi. To je seveda zelo pomembno za veliko ljudi, znano je, na primer, da krom primanjkuje sladkornim bolnikom. Ko ti bolniki zaužijejo zdravilo, ki jim uravna sladkor na normalo, pride v poštev krom, ki to normalno raven okrepi in vzdržuje. Govor je o fiziološkem učinku, za katerega imamo v MIC Mengeš že vrsto let priporočilo tudi z univerzitetne klinike za endokrinologijo, diabetes in presnovne bolezni (http://micmenges.com/spletna%20stan/navodila/IzvedenskoMnenje.htm). Razlaga vzdrževanja normalne ravni glukoze v krvi je zanimiva, saj tako odpravljamo nihanja ravni krvnega sladkorja, ki je v izdatnem obsegu sprožilni dejavnik za čezmerno telesno težo. Ko tako stabiliziramo raven krvnega sladkorja, se umiri in izgine poželenje po sladkarijah in nepotrebna lakota, ki sta za marsikoga hud problem.

 

V teh dneh smo okrepili oglaševanje za Bio-Krom, predlagamo vam, da se z njim okrepljeno oskrbite pri istih veledrogerijah, kot ste ga naročali doslej.

 

V primeru kakršnih koli dodatnih vprašanj smo vam z veseljem na voljo na telefonskih številkah 01 729 13 82, 041 298 864, 041 769 544 ali na elektronskem naslovu marketing@micmenges.com

 

 

Prisrčen pozdrav iz MIC Mengeš d.o.o.!

 

 
 

NAZAJ